Gaastra winterjassen 2015

datum: 28-01-2015 - Auteur: Dianne van Soor

Misschien wist je het nog niet maar Gaastra is toch echt een Nederlans kledingfabrikant. Hoofdkantoor van het kledingmerk is gevestigd in Amsterdam. Naast Nederland is Gaastra actief in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, China en Kroatië. Het bedrijf is opgericht in Sneek (Friesland) in 1897. Douwe Gaastra richte het bedrijf toen op als D. Gaastra Zeilmakerij. Het bedrijf was van oorsprong een zeilmakerij. In 1996 was het zover, de eerste sportieve kledingstukken werden gemaakt. Kenmerkend aan de kledingstijl van Gaastra is dat ze het richten op de "zeil" doelgroep. In 2000 werd het bedrijf overgenomen door McGregor Fashion Group en is tot op de dag vandaag een populair merk!

Gaastra heeft zowel collecties voor de zomer als de winter. Zo ontwerpen ze ook winterjassen, je kent het misschien wel de waterdichte jassen van Gaastra die voor het jaar 2000 erg populair waren. Tegenwoordig gaat ook Gaastra mee met de tijd en de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van fashion.

In samenwerking met onze partners bieden wij de leukste Gaastra winterjassen aan. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en leuke winterjas? En ga je voor kwaliteit? Dan is een Gaastra winterjas zeker iets voor jou!

Reageer op dit bericht